Een cocktail van expertises

Wij zijn gr8. Een contentmarketingbureau met strategische mindset. Hier maken we wat werkt voor de doelgroep. Want alleen met écht relevante content maak je impact. Van strategie tot contentcreatie en -evaluatie, gr8 is zowel strategisch als uitvoerend een partner voor de great brands waarvoor we werken.

Maar achter de schermen zijn we veel meer dan dat alleen. We zijn een goed geolied team van verschillende mensen, elk verantwoordelijk voor zijn of haar eigen discipline. En alleen sámen, zijn we gr8.


Samen met ons team van contentmarketing professionals in Breda helpen wij je verhalen te vertellen met resultaat.

Great teamwork makes gr8 dreams work

Bij gr8 vinden we het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt. Hier zijn we open, respectvol en vooral: écht onszelf. Dat betekent ook dat we eerlijk zijn naar elkaar. We geven elkaar feedback als dat nodig is. Een vet compliment als het lekker loopt, een sympathieke tip als het beter kan. Ons team is goed op elkaar ingespeeld en zet zich elke dag keihard in voor het beste resultaat. Maar er is ook volop ruimte voor gezelligheid én er wordt veel gelachen. Medewerkers geven terug dat werken binnen het gr8-team voelt als een ‘warm bad’, waarin je mag zijn wie je bent.

In de basis vormen we een energiek team met slimme denkers, die allemaal hetzelfde doel nastreven: de beste en mooiste content maken voor onze klanten. Dat vereist ondernemerschap, een pro-actieve houding en groot verantwoordelijkheidsgevoel: je creëert hier in principe je eigen job en die moet je kunnen én willen ‘ownen’. We zijn een team dat barst van de kennis, kunde en passie voor het vak. Iedereen heeft de drive om het onderste uit de kan te halen. Door onze krachten te bundelen, komen de mooiste dingen tot stand.

We hechten veel belang aan persoonlijke groei en een goede work-life balance. Dat betekent dat we je helpen jezelf te ontwikkelen tot wie jij kan én wil zijn, met voldoende aandacht voor alles wat privé belangrijk voor je is. Onze gr8 people krijgen alle ruimte om te leren en vlieguren te maken. Je wordt hier goed begeleid, we zijn betrokken bij elkaar en motiveren elkaar om nét dat stapje extra te zetten. Ook is er volop mogelijkheid tot het volgen van trainingen en opleidingen. Tijdens onze ‘Thursday Morning Sessions’ delen we onze kennis en ervaringen. Zo worden we samen steeds een beetje slimmer.

Doing a gr8 job

Het werk doen waar je blij van wordt, in een omgeving waar je je lekker voelt. Daar gaat het wat ons betreft allemaal om. Zodat iedereen zijn of haar discipline en expertise optimaal kan uitvoeren en doorontwikkelen, altijd met aandacht voor talent en persoonlijkheid.

We streven er daarnaast naar dat onze mensen zich thuis voelen en elke dag het beste van zichzelf durven te geven om zo bij te dragen aan de ambities van het bureau. De drive om het beste contentmarketingbureau te zijn (en blijven)? Die delen we allemaal!

Great minds...

Onze mensen zijn stuk voor stuk keiharde, ambitieuze werkers. Maar je weet wat ze zeggen: work hard, play hard. Daar is hier gelukkig ruimte genoeg voor.

Meet the team