Een cocktail van expertises

Wij zijn gr8. Een contentmarketingbureau met strategische mindset. Hier maken we wat werkt voor de doelgroep. Want alleen met écht relevante content maak je impact. Van strategie tot contentcreatie en -evaluatie, gr8 is zowel strategisch als uitvoerend een partner voor de great brands waarvoor we werken.

Maar achter de schermen zijn we veel meer dan dat alleen. We zijn een goed geolied team van verschillende mensen, elk verantwoordelijk voor zijn of haar eigen discipline. En alleen sámen, zijn we gr8.

Samen met ons team van contentmarketing professionals in Breda helpen wij je verhalen te vertellen met resultaat.

Doing a gr8 job

Het werk doen waar je blij van wordt, in een omgeving waar je je lekker voelt. Daar gaat het wat ons betreft allemaal om. Zodat iedereen zijn of haar discipline en expertise optimaal kan uitvoeren en doorontwikkelen, altijd met aandacht voor talent en persoonlijkheid.

We streven er daarnaast naar dat onze mensen zich thuis voelen en elke dag het beste van zichzelf durven te geven om zo bij te dragen aan de ambities van het bureau. De drive om het beste contentmarketingbureau te zijn (en blijven)? Die delen we allemaal!

Great minds...

Onze mensen zijn stuk voor stuk keiharde, ambitieuze werkers. Maar je weet wat ze zeggen: work hard, play hard. Daar is hier gelukkig ruimte genoeg voor.

Meet the team