Amy

  • Content strateeg & teamcaptain

Amy bedenkt het liefst simpele oplossingen voor complexe strategische vraagstukken. Als content strateeg bij gr8 kan ze dan ook haar hart ophalen. Daarnaast heeft Amy ook de aanvoerdersband van het team om de arm. In haar functie als Team Captain support ze alle collega’s op zowel werk gerelateerde- als persoonlijke uitdagingen. Hoe dat werkt? “Nogal cliché maar daarom niet minder waar: als het team en de klanten happy zijn, ben ik ook happy"

Als content strateeg is Amy verantwoordelijk voor haar ‘eigen’ klanten. Vanaf het klantcontact tot een strategische check op alles wat het bureau verlaat; alles gaat eerst langs deze strateeg. Strategische workshops, -presentaties en -advies horen bij de dagelijkse werkzaamheden van deze functie. Naast de eindverantwoordelijkheid voor haar klanten heeft ze ook de verantwoordelijkheid voor de rest van het team. Als Team Captain stuurt ze op dagelijkse basis het bureau aan.


‘‘Wat er ook gebeurt, we’re in this together!’’Wat Amy zo great vindt aan gr8? “Ik ben enorm trots op gr8. In 4 jaar is het bedrijf uitgegroeid tot een contentmarketingbureau met eigen gedachtegoed en ik ben super trots dat ik daaraan nog steeds mag meebouwen.”

Leuk feitje: Amy is een ster in accenten nadoen. In een dag vliegen wij op kantoor van de Achterhoek naar Vlaanderen, alles komt voorbij!