Annelieke

  • Copywriter

Bij Annelieke krijg je twee functies voor de prijs van één – ze is namelijk copy strateeg. Een copywriter met strategische skills. Ze kan zich dan ook inleven in elk publiek, om daar vervolgens een lekkere tekst voor te schrijven die de juiste snaar raakt. Een kracht die bij het schrijven van brand stories, het uitdiepen van merk-DNA en het maken van persona’s perfect tot uiting komt. Komt Annelieke je interviewen? Maak je borst maar nat, want als ware journalist vraagt ze je het hemd van het lijf om tot de essentie te komen!

Als copywriter verzorgt Annelieke alle tekstuele uitingen voor onze klanten. Bij gr8 wordt ze dan ook wel een merkjournalist genoemd: vanuit een strategisch-journalistieke basis graaft ze zo diep mogelijk tot ze bij de kern uitkomt. Op die manier zijn haar teksten niet alleen van onschatbare waarde voor de klant, ze zijn ook nog eens relevant voor het doelpubliek. Iets wat de essentie van contentmarketing raakt. Van brand stories tot online magazines, Annelieke voorziet alles van koppie-copy.


‘‘Het kakt nooit in bij gr8, we gaan altijd door’’Wat Annelieke zo great vindt aan gr8? “Dat er altijd nieuwe energie is binnen gr8. Nieuwe klanten, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe ideeën. Er is altijd weer een nieuwe uitdaging om je tanden in te zetten en dat geeft je de drive om te knallen.”

Leuk feitje: Op zoek naar de echte vintage pareltjes? Annelieke weet ze voor je te vinden! Jaarlijks struint ze alle marktjes af in Frankrijk om de mooiste vintage treasures te zoeken!