Berry

  • CEO van gr8

De firestarter van het bureau, Berry, voorziet ons op regelmatige basis van onze dosis inspiratie. Met een bult aan positieve energie en zijn langetermijnvisie leidt hij het bureau elke keer weer naar het volgende niveau. Waar Berry gelukkig van wordt? Toffe klanten en -opdrachten, een blij en dynamisch team en… de tomatensoep van de lokale broodjeszaak.

Van een firestarter is er maar één en dat is Berry. Hij wakkert als eindbaas, zoals de naam al zegt, zowel intern bij het team als extern bij (potentiële) klanten het spreekwoordelijke vuurtje aan. Klantmeetings, new business, MT overleg of creatief meesparren? Berry fixt het allemaal!


“Ik geniet misschien nog wel het meest als ik iedereen lol zie hebben tijdens de vrijdagmiddagborrel!” Wat Berry zo great vindt aan gr8? “De drive van het team! Iedereen werkt elke dag keihard om te knallen en mooie producten af te leveren aan de klant. Dat is de formule van een succesvol bedrijf.”

Leuk feitje: Berry zijn favoriete nummer is ondanks zijn functienaam niet van The Prodigy, maar van Queen. Don’t stop him now! 🚀