Boukje

  • Content manager

Mien, waar is m’n feestneus? Nou, die kun je bij Boukje vinden. Deze dame is naast een ervaren content manager namelijk altijd in voor een goede (woord)grap of een gezellige borrel. Haar motto is dan ook om bij iedereen een glimlach op het gezicht te toveren, zowel bij collega’s als bij onze klanten. Boukje is als content manager de schakel tussen de strategie en de uitvoering van de content. Ze heeft een goed gevoel voor beeld en copy en begeleidt daarin o.a. de junior social media specialisten.

Als content manager is Boukje een spin in het contentcreatie-web. Ze zorgt voor een creatieve slag op meerdere kanalen, van social media tot emailmarketing. Ze voorziet alles van krachtige copy en kijkt ook mee met content designer Koen voor een sterk beeld. Daarnaast redigeert ze de social media kalenders van de social media managers. Boukje houdt alle collega's en klanten aangehaakt op het creatieproces. Even sparren voor een creatief idee? Dan heb je content manager Boukje nodig! 


 ‘‘Ik ben niet van het proberen, we doen het gewoon!’’Wat Boukje zo great vindt aan gr8? “Het thuisgevoel bij gr8 is heel groot. Iedereen mag zichzelf zijn en wordt gelijk opgenomen in het team.”

Leuk feitje: Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd. Met Boukje weet je zeker dat de kantoordagen niet saai zijn!