Iris

  • HR manager

Iedereen op de juiste plek? Daar zorgt Iris wel voor. Als HR manager staat zij als het ware aan de zijlijn van het veld en moedigt ze het team aan. Loopt het spel even niet zo goed? Dan staat ze altijd klaar om te helpen. Met een peptalk, advies of toffe trainingen en opleidingen zorgt ze ervoor dat het team full-speed en met goede energie kan draaien. Want alleen met een team dat sterk staat, kun je goed scoren.

Iris is het aanspreekpunt voor het team op vlak van HR-zaken, zoals persoonlijke uitdagingen, verloning, vakantiedagen en opleidingen. Tegelijkertijd zorgt ze ervoor dat nieuw talent ons weet te vinden. Van sollicitatiegesprekken tot het definiëren van de kernwaarden van het bureau: Iris is de grondlegger van de cultuur van gr8. Dit doet ze op open, betrokken en professionele wijze.


‘‘Het is belangrijk dat ik de cultuur van gr8 meedraag’’Wat Iris zo great vindt aan gr8? “De diversiteit aan mensen in het great team! De manier hoe iedereen met elkaar omgaat en zo betrokken is met elkaar. Het team maakt het werk!”

Leuk feitje: Iris is een echte fietsfanaat! Van indoor spinning tot outdoor wielrennen. Voor Iris is geen berg te hoog.