Jessie

  • Creatieve projectmanager

De volledige naam van Jessie is Jessie Fix-it-All Ottens. Ze neemt namelijk flink wat werk uit handen van de rest van het team. Als projectmanager is ze de schakel tussen het team, externe leveranciers en de klant. En zorgt ze dat klant-planningen vlot verlopen, het contact met leveranciers goed wordt onderhouden en dat de inhoud van elke productie volgens strategie & concept verloopt. Eenmaal met Jessie gewerkt? Dan wil je nooit meer anders.

Alle projecten in goede banen leiden, dat is de verantwoordelijkheid van Jessie. Van voorbereiding tot de begeleiding ter plaatse, zowel intern als extern heeft ze de touwtjes in handen. Dit lukt Jessie alleen door nauw samen te werken met onder andere de content strategen, de designer en de copywriter. Het eindresultaat? Van advertentie tot videoshoot, Jessie regelt het allemaal op creatieve en inhoudelijke wijze!


‘‘Ik ben de fixer in het team. Ik help graag anderen met moeilijke vraagstukken’’Wat Jessie zo great vindt aan gr8? “Bij gr8 is het nooit saai. Je werkt nauw samen met de opdrachtgevers en teamleden waardoor je een fijne band opbouwt met zowel klanten als collega’s. Dat voelt heel goed!”

Leuk feitje: Jessie noemt zichzelf ‘een zweverige tofu’. Een persoon met een hart van goud en aandacht voor mens en maatschappij.