Marieke

  • Operations manager

‘Structuur’ is Mariekes tweede naam! Ze is als Operations Manager gebrand op een strakke planning voor het hele bureau. En terecht, want zonder planning krijgen we maar de helft van het werk gedaan. Naast de planning zorgt ze voor strakke processen en een goed overzicht van de maandelijkse revenues. Bij Marieke is het ‘what you see is what you get’. Met andere woorden: ze neemt nooit een blad voor de mond en een pokerface is niet aan haar besteed. Heerlijk eerlijk dus!

De spin in het web! Operations manager zorgt Marieke dat het bureau op rolletjes loopt. Zo regelt ze dat planningen voor klanten op elkaar aansluiten en dat alle werkzaamheden (en mensen!) op de juiste data worden ingepland. Zo houdt ze onder andere de capaciteit nauwlettend in de gaten. Daarnaast stuurt ze offertes uit, rolt ze nieuwe of verbeterde processen uit en houdt ze het overzicht in het soms toch wel chaotische bureauleven.


‘‘Ik wil ergens werken waar ik het verschil kan
maken en dat kan bij gr8!’’Wat Marieke zo great vindt aan gr8? “Het team zit vol gedreven mensen die allemaal een kei zijn in wat ze doen. De drive van het team is elke dag te voelen doordat iedereen altijd een stapje verder wil gaan. Dat is zo tof om te zien!”

Leuk feitje: Marieke is een echte vroege vogel en zit standaard om 7 uur ’s ochtends in de trein zodat ze om 8 uur op kantoor kan zijn om de planning voor de dag te checken en bij te stellen indien nodig. Dat is wat ze noemen “dedication”!