Marijn

  • Project Manager

Marijn vindt het heerlijk als de dingen goed georganiseerd zijn. Als Project Manager voelt ze zich dan ook als een vis in het water bij gr8. Ze weet zowel de klant als haar collega’s van A tot Z te ontzorgen bij de realisatie van projecten. Van briefing tot debrief en van budget en planning tot coördinatie en evaluatie.

Waar Marijn enthousiast van wordt? Lekker borrelen samen met vrienden – bij voorkeur met een rood wijntje – en hier en daar een leuk festival bezoeken. Buiten werk om tennist ze graag en niet te vergeten: ze is dol op lekker eten. Vooral uit de Italiaanse keuken! Voor de lekkerste lasagne of een goede pasta ben je bij haar aan het juiste adres.


“Ik ben altijd bereid om anderen te helpen en mee te denken.”


Marijn brengt al heel wat online marketing ervaring met zich mee, waaronder het opzetten van verschillende social media campagnes. Daarnaast heeft ze de fijne kneepjes van het recruitment vak geleerd, waardoor ze over de nodige kennis beschikt op het gebied van plannen en organiseren. Die kennis past ze nu toe binnen gr8 waarmee ze structuur aanbrengt binnen projecten. 

Leuk feitje: Marijn gooit het liefst overal spinazie doorheen. Gewoon omdat ze het zó lekker vindt!