Melanie

  • Junior Content Manager

Waar Melanie begon als meewerkstage, is ze inmiddels blijven plakken als Junior Content Manager. Ze is een ster in het creëren van content en het maken van designs. Eén ding is zeker: aan creativiteit geen gebrek. Ze wordt erg enthousiast van creatief denken én doen. Op dit vlak zal ze zich ongetwijfeld nog verder gaan ontwikkelen binnen gr8.  

Melanie is inmiddels vierdejaarsstudent Communicatie en begon bij gr8 als meewerkstagiaire in haar derde jaar. Dat beviel zo goed dat ze ons één dag per week blijft ondersteunen naast haar opleiding. Ze ging voor de studie Communicatie vanwege het creatieve aspect. Daar leert ze alles op het gebied van content creatie en gaat ze regelmatig aan de slag met verschillende communicatievraagstukken. De kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar studie kan ze nu toepassen in de praktijk. Ze ondersteunt het content-team met de uitvoer van contentkalenders, social media management en het maken van beeld en design. Tijdens haar stage heeft ze zich ontpopt tot een ware TikTok koningin en heeft ze het kanaal van gr8 opgezet!


“Ik kijk er naar uit om te ontdekken wie ik ben als content marketeer en waar mijn kwaliteiten liggen!”  


Hoe ze zichzelf zou omschrijven? Toch wel een feestbeest. Ze zoekt graag de gezelligheid op, het liefst mét een drankje. In haar vrije tijd is ze ook regelmatig te vinden bij haar vrienden - in het dorp waar ze is geboren én getogen. Hoewel ze daar helemaal op haar plek zit, wil ze nog veel meer van de wereld zien: “Als ik de wereld niet heb gezien, heb ik niet geleefd”. Dát is voor haar ook een mooie bijkomstigheid van dit vak: je kunt het overal ter wereld uitvoeren. 

Leuk feitje: Melanie kan haar elleboog likken. No joke!