Merel

  • Content strateeg

Meedenken op strategisch niveau voor verschillende klanten? Dat zag Merel wel zitten. Ze helpt bedrijven hun verhaal te vertellen en dat op de juiste manier weg te zetten. Daar komt haar journalistieke achtergrond goed bij van pas!

Als content strateeg maakt Merel strategieën om merken on top of mind te houden en gr8 stories te vertellen. Ze beschikt over een ruime redactionele ervaring en is het gewend om vanuit de inhoud te werken. Ze weet maar al te goed hoe je een rode draad bewaakt. Daarnaast neemt ze ervaring op het gebied van PR, projectmanagement en strategie met zich mee. En met name dat stuk strategie spreekt haar zo aan: waarom je doet wat je doet. Voor Merel is de bureauwereld dé plek om dit werk uit voeren. Geen dag is hetzelfde en er gebeurt áltijd wat.


“Mensen weten bij mij waar ze aan toe zijn.”


Merel is van nature enthousiast en positief ingesteld. Waar ze energie van krijgt? Leuke dingen doen met vrienden. Maar ook: een duik in het onbekende nemen. Ze is gek op avontuur en reist graag af naar plekken die relatief onbekend zijn. Op de bucketlist staat nog: duiken in Raja Ampat, Indonesië. Ook vindt Merel het heerlijk om te kokkerellen. Ze experimenteert graag met nieuwe ingrediënten in de keuken!

Leuk feitje: Merel is zelden chagrijnig en wordt weleens vergeleken met een Duracell konijntje - ze blijft maar gaan.