Senne

  • Afstudeerstagiaire

Als afstudeerstagiaire is Senne écht een aanwinst voor het gr8 team: ze is ondernemend, barst van de creatieve ideeën en brengt een fris perspectief. Naast het schrijven van haar scriptie, draait ze volop mee in de projecten voor verschillende klanten - waarbij ze haar stempel drukt op het creatieve proces.

Senne volgt de studie Digital Business Concepts aan Fontys Hogeschool. Tijdens haar afstudeerstage verricht ze niet alleen ondersteunende werkzaamheden, maar zet ze óók haar tanden in een uitdagend onderzoek voor een van onze partners. Daarbuiten hoopt ze meer te leren over contentmarketing en storytelling. Het verhaal achter een merk, en alles wat daarbij komt kijken. Wat Senne aan het team hoopt toe te voegen? Een frisse blik en een stukje ‘vernieuwing’ binnen het team.


"Ik ben gericht op trends en vind het leuk om nieuwe ideeën te bedenken”En buiten haar stage om? Dan geniet Senne van quality time met familie of vriendinnen, van samen koffiedrinken tot een avondje uit in de stad. Maar balance is key: ze trekt zich op z’n tijd ook graag lekker terug. Het liefst in de stoel voor de open haard, met een muziekje op. En dan bij voorkeur van Beyoncé (we hebben een trouwe fan in ons midden!). Verder is ze dol op reizen, kan ze uren Friends (of andere oude series) bingewatchen én mag je haar altijd wakker maken voor de Soto soep van haar moeder.

Leuk feitje: Senne is verslaafd aan Chai Latte!