Tess

  • Creative Producer

Al van jongs af aan is Tess een échte regeltante. De rol van Creative Producer is haar dan ook op het lijf geschreven. Ze is het eerste aanspreekpunt van klanten én zorgt ervoor dat alle projecten in goede banen geleid worden. Moet er iets belangrijks geregeld worden? Tess to the rescue.

Als Creative Producer coördineert Tess de uitrol van campagnes en is ze een echte “spin in het web”. Ze behoudt het overzicht over de verschillende projecten en werkt nauw samen met het gr8 team én externe partijen. Ze is een gestructureerde aanpakker met veel creatieve inzichten. Haar ervaring op het gebied van eventmanagement komt hierbij dan ook goed van pas. Het stukje gastvrijheid en organiseren doet ze ook graag in haar vrije tijd. Ze regelt graag reisjes met vriendinnen en nodigt met regelmaat vrienden uit om lekker voor te koken.


“Ik hoop een stukje Twentse nuchterheid toe te voegen aan het team.”


Wat Tess typeert? Haar nieuwsgierige aard en interesse in andere culturen. Niet gek dus, dat ze een voorliefde voor reizen heeft ontwikkeld. Op de bucketlist staat dan ook nog: een rondreis door Marokko. En met haar levensmotto “brutalen hebben de halve wereld” komt ze er wel – iets wat ze van haar vader heeft meegekregen en dagelijks toepast in de praktijk.

Leuk feitje: Tess was vroeger ‘Shakira addict’ en heeft jarenlang buikdanslessen gevolgd.