Robin

  • Content strateeg

Als content strateeg denkt Robin samen met zijn klantenportefeuille strategieën uit voor de vraagstukken die zij hebben. Daarbij draait het niet alleen om het verhaal van de klant, maar vóóral ook om het belang van het publiek. Waar hij voorheen vooral een uitvoerende rol uitoefende, stort hij zich bij gr8 vol enthousiasme op het uitzetten van strategieën.

Robin neemt veel ervaring mee vanuit conversie gedreven content en werk voor b2b klanten, en weet hersenspinsels perfect door te vertalen naar toffe ideeën. Hij neemt klanten mee in zijn denkwijze en zorgt ervoor dat hun verhaal en de wens van de doelgroep samenkomen. Robin brengt niet alleen nieuwe kennis op het gebied van conversie mee, maar ook een scherpe pen, een vlotte babbel en een vleugje testosteron. Een beetje extra mannelijkheid komt natuurlijk als geroepen in een team vol vrouwen."Als échte verhalenliefhebber voel ik me bij gr8 als een vis in het water”In zijn vrije tijd voedt Robin zijn passie voor verhalen. Of het nu gaat om films, series, games of mythes en legendes, als er maar een goed verhaal in zit, wordt hij er enthousiast van. Zijn ultieme guilty pleasure? Disneyfilms en countrymuziek. Hij wil dan ook graag nog een keer naar Nashville, waar hij zich kan onderdompelen in de straten vol countrybars. Als sportliefhebber bezoekt hij ook regelmatig voetbalwedstrijden. Niet alleen voor het spel zelf, maar vooral voor de sfeer en beleving eromheen.

Leuk feitje: Robin is niet alleen bezig met het creëren van verhalen voor zijn klanten, hij schrijft ook aan een eigen detectiveboek. En zijn droom is om dit te publiceren.