Sophie

  • Content stagiaire

Creatieve ideeën bedenken én pitchen? Laat dat maar een Sophie over. Als content stagiaire mag ze aan de verschillende aspecten van het communicatievak proeven. Dát is waar ze blij van wordt. En wij ook! Met haar frisse blik, kennis en ervaring in het vakgebied, is ze een echte aanwinst voor het gr8 team.

Sophie studeert Media Management & Marketing en is inmiddels wel thuis in de wereld van social media. Nadat haar video’s viral gingen op Tiktok, heeft ze zichzelf ontpopt tot een heuse social influencer. Als onderdeel van generatie Z, weet ze het gr8 team te verrijken met nieuwe inzichten en de laatste social media trends. Ze ondersteunt bij de uitvoer van contentkalenders, social media management en het maken van beeld en design voor verschillende klanten.


“Iedereen heeft hier een eigen expertise en is lekker op elkaar ingespeeld. Daar leer ik veel van!”


Ze brengt een flinke dosis positieve energie in het team en is een open boek waar je álles aan kan vragen. Verder is Sophie echt een familiemens. Ze brengt haar vrije tijd dan ook graag met hen door. Of in de sportschool! Nog op de bucketlist? Een reis naar New York. Dat kan wat haar betreft niet snel genoeg gebeuren. Je mag Sophie dan ook wakker maken voor impulsieve tripjes. Zo besloot ze op een avond spontaan naar Parijs te rijden met haar familie – helemaal in lijn met haar levensmotto: ‘leef met de dag’.

Leuk feitje: Als de klok 11:11, 12:34, 22:22 en 00:00 slaat, moét Sophie de grond aantikken. Iets met bijgeloof…