Melanie

  • Meewerkstagiaire content

Het komende halfjaar versterkt Melanie het gr8 team als meewerkstagiaire. Ze gaat aan de slag met álle ins en outs van content. Eén ding is zeker: aan creativiteit geen gebrek. Ze wordt erg enthousiast van creatief denken én doen. Op dit vlak zal ze zich ongetwijfeld nog verder gaan ontwikkelen binnen gr8.  

Melanie is derdejaarsstudent Communicatie en haar keuze is op deze studie gevallen vanwege het creatieve aspect. Daar leert ze alles op het gebied van content creatie en gaat ze regelmatig aan de slag met verschillende communicatievraagstukken. De kennis die ze heeft opgedaan tijdens haar studie kan ze nu toepassen in de praktijk. Tijdens haar stageperiode duikt ze in de wereld van social media, contentkalenders en websitebeheer.  


“Ik kijk er naar uit om te ontdekken wie ik ben als content marketeer en waar mijn kwaliteiten liggen!”  


Hoe ze zichzelf zou omschrijven? Toch wel een feestbeest. Ze zoekt graag de gezelligheid op, het liefst mét een drankje. In haar vrije tijd is ze ook regelmatig te vinden bij haar vrienden - in het dorp waar ze is geboren én getogen. Hoewel ze daar helemaal op haar plek zit, wil ze nog veel meer van de wereld zien: “Als ik de wereld niet heb gezien, heb ik niet geleefd”. Dát is voor haar ook een mooie bijkomstigheid van dit vak: je kunt het overal ter wereld uitvoeren. 

Leuk feitje: Melanie kan haar elleboog likken. No joke!