Karlijn

  • Afstudeerstagiaire

Karlijn duikt gedurende haar afstudeerperiode in de employer branding van gr8. Met haar frisse blik en enthousiasme zet ze met veel plezier haar tanden in dit onderwerp. Ze is leergierig én gedreven, en met die instelling weet ze de organisatie naar een hoger niveau te tillen. 

Karlijn zit in de afrondende fase van de opleiding Communicatie en haar afstudeerstage bij gr8 is het laatste onderdeel van haar studie. Hierbij onderzoekt ze hoe gr8 haar werkgeversmerk in kaart kan brengen om vervolgens met een doelgerichte communicatiestrategie sneller geschikte werknemers te werven. Met nieuwe inzichten vanuit haar studie en een planmatige aanpak zorgt ze ervoor dat gr8 als sterk employer brand wordt neergezet.  


“Ik hoop een frisse blik te bieden, omdat ik nog student ben én veel nieuwe kennis meebreng!” 


Ze omringt zich graag met mensen die haar energie géven. Lekker borrelen, kletsen of spelletjes doen met vriendinnen. Daarnaast is ze regelmatig te vinden op het hockeyveld met haar vriendinnenteam. Kortom: een goede balans tussen sporten en een bourgondisch leven! Wat Karlijn typeert? Áltijd een lach op haar gezicht. Óók ’s ochtends! Zodra de wekker gaat, staat ze meteen ‘aan’. Daar komt geen snooze-knop aan te pas. Ze zorgt voor een vrolijke noot en weet haar positieve vibe ook over te brengen op anderen.  

Leuk feitje: Karlijn kan uren aan de buis gekluisterd zitten voor GTST.