Wim

  • Content strateeg

Strategische sparringspartner nodig? Dan ben je bij Wim aan het juiste adres. Als content strateeg bepaalt hij de strategische koers samen met de klanten. Met zijn brede en diverse ervaring weet hij wel hoe de hazen lopen: hij kan goed met de klant meedenken op strategisch niveau.

Wim helpt klanten met hun strategieën: wie ze zijn, waar ze vandaan komen én waar ze naartoe gaan. Aan hem de taak om vanuit daar een bepaalde strategie te maken die basis dient voor het creëren van structurele partnerships op content niveau. Hij is eindverantwoordelijk voor de content van zijn klantenportefeuille. Wim heeft al verschillende functies bekleed vanuit internationale omgeving op zakelijk en commercieel vlak, maar ook op het gebied van marketing en branding. Hij ziet veel groeipotentie in gr8 en hoopt daar een steentje aan bij te kunnen dragen.


“Graag duik ik de diepte in met mijn kritische blik, maar om een goede balans te houden vind ik luchtigheid ook erg belangrijk!”


Zijn grote levensles? Dat je niet alles voor lief moet nemen. En dat relativeren rete belangrijk is! Nóg belangrijker voor hem: zijn twee kids. Zijn ‘life goal’ is om hen een zo gelukkig mogelijk leven te geven. Naast het vaderschap houdt Wim zich graag bezig met voetbal. Hij is een échte voetbalfan – of hij nu zelf op het veld staat of als trouwe supporter in het publiek.

Leuk feitje: Als Wim een borrel gaat drinken in de stad, sluit hij de avond steevast af met karaoke!